Home ΕΛΛΑΔΑ Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει το κόστος αναδάσωσης των περιοχών που επλήγησαν στη...

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει το κόστος αναδάσωσης των περιοχών που επλήγησαν στη Ρόδο

ΠτΔ – Πρωθυπουργός της Ελλάδας – Επίσημη επίσκεψη – Δηλώσεις Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προβαίνουν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ. // PoR – Prime Minister of Greece – Official visit – Statements Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, and the Prime Minister of Greece, Mr Kyriakos Mitsotakis, make statements to the press.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- Λόγω και της εγγύτητας και των ιδιαίτερων δεσμών με τη Ρόδο, η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει το κόστος της αναδάσωσης των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στο νησί, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι για το εν λόγω θέμα υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από Κύπριους πολίτες όσο και από κυπριακές επιχειρήσεις που θέλουν να εμπλακούν στην προσπάθεια.

Ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι η Κύπρος είναι πάντοτε έτοιμη να παρέχει την όποια βοήθεια στην Ελλάδα, καθώς όλο και πιο συχνά ιδίως οι χώρες της Μεσογείου αντιμετωπίζουν φαινόμενα σχετικά με πυρκαγιές.