Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Η 31η Διεθνής Έκθεση “Ερμής” στις 16 Νοεμβρίου στη Νέα Ιερσέη  

Η 31η Διεθνής Έκθεση “Ερμής” στις 16 Νοεμβρίου στη Νέα Ιερσέη  

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – GreekNewsUSA 

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή της 31ης ετήσιας έκθεσης επιχειρηματικής δικτύωσης “Hermes Expo International”, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Grand Marquis στο Old Bridge της Νέας Ιερσέης.

Πέραν της γνωριμίας με νέα προϊόντα και υπηρεσίες -που θα παρουσιαστούν σε 50 και πλέον περίπτερα – η έκθεση θα δώσει επίσης στους επισκέπτες τη δυνατότητα επαφών B2B με τους συμμετέχοντες, καθώς και παρακολούθησης επιμορφωτικών σεμιναρίων, όπως, μεταξύ άλλων, το “Γεύση Ελλάδας” (Taste of Greece).

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν -μεταξύ άλλων-  οι τομείς της γαστρονομίας, του λιανικού εμπορίου, των τραπεζικών υπηρεσιών, των ασφαλειών, των ακινήτων, των συστημάτων συναλλαγών POS, της ενέργειας, της υγείας και των υγειονομικών υπηρεσιών, της φιλοξενίας και των ξενοδοχείων, των ειδικευμένων εισαγωγών.

Περισσότεροι από 60 χορηγοί και εκθέτες αναμένεται να δώσουν το “παρών”, ανάμεσά τους η Περιφέρεια Ηπείρου με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων (για πρώτη φορά στις ΗΠΑ) με οκτώ εταιρίες που επιδιώκουν την εξάπλωση των δραστηριοτήτων τους στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τις: “Zagori Village”, “Farma Metsovou”, “N. Kolionasios”, “Myrtali Organics”, “Orini Gi”, “Pandora and Pandora prospect”, “Byzantium Jewels” και “Zoinos Winery”.

“Τώρα είναι η στιγμή να επεκτείνουμε τα δίκτυά μας και τη δυνατότητα διείσδυσης των προϊόντων μας σε νέες αγορές, το βεληνεκές και την εικόνα των επιχειρήσεών μας. Η δημιουργία ενός δυναμικού και διαδραστικού εμπορικού forum για εμπόριο, επικοινωνία αλλά και πολιτισμό είναι το όραμά μας από την εποχή της ίδρυσής μας το 1992, τονίζει ο ιδρυτής και πρόεδρος της έκθεσης, Παύλος Κοτρώτσιος, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ομογενείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες, αλλά και τους εκπροσώπους φορέων.  

“Όλα αυτά τα χρόνια η Hermes Expo πέτυχε να εξελιχθεί σε μια διακεκριμένη επιχειρηματική έκθεση, δρώντας σαν καταλύτης στην προσπάθεια εξάπλωσης των επιχειρήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργίας οικονομικών σχέσεων και συνεργασιών”, προσθέτει και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς της φετινής έκθεσης Grecian Delight | Kronos Foods, Sigmapharm Laboratories, Hackensack Meridian Health Old Bridge, Brandywine Valley Restaurant Association, and Hellenic News of America.

Η Hermes Expo θα είναι ανοιχτή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.

Η γευστική δοκιμή-γευσιγνωσία κρασιού θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το αρμόδιο για την οικονομική ανάπτυξη Γραφείο του Δημάρχου του Old Bridge, καθώς και εκλεγμένοι εκπρόσωποι της τοπικής κυβέρνησης και γερουσίας, και τα εμπορικά επιμελητήρια των Middlesex Regional, East Brunswick, Old Bridge καθώς και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Greek American Chamber of Commerce). 

Το τιμητικό δείπνο

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των ετήσιων βραβείων στο επίσημο τιμητικό δείπνο που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα έχει ως συντονιστή τον διευθύνοντα σύμβουλο του “Improvement Authority in Middlesex County”, Τζέιμς Πόλος.

Θα τιμηθούν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυσή της, οι κοινότητες του Αγίου Γεωργίου στο Clifton, του Αγίου Αθανασίου στο Paramus, του Αγίου Γεωργίου στο Hamilton (πρώην Trenton) και του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Φιλαδέλφειας, οι οποίες επίσης γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους

Θα τιμηθούν επίσης ο ομοσπονδιακός βουλευτής Frank Pallone, ο κυβερνήτης της 5ης περιφέρειας της ΑΧΕΠΑ, Σάββας Κυριάκου, οι πρώην πρόεδροι του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος PGEI Αμερικής, Γκας Βέτσας, Στηβ Σιδεριάς και Τζίμυ Λογοθέτης, τα ηγετικά στελέχη της AHEPA, Τεντ Βήττας και Αργύρης Αργειτάκος, η Μάγκυ Σταυριανίδη (St. George, Piscataway, NJ) και ο Χαράλαμπος Γερουλάνος, για την προσφορά τους στην Παιδεία, ο διευθυντής του Προγράμματος Ινοκυστικής Νόσου Ενηλίκων του Penn Medicine, Δρ. Ντένης Χατζηλιάδης, και ο ενδοκρινολόγος του Hackensack Meridian Hospital, δρ Reema Patel.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα αναλάβουν ο Σταύρος Θεοδώρου και η ορχήστρα του.

Για συμμετοχή στην έκθεση και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της: www.hermesexpo.com.