Home ΚΥΠΡΟΣ Θα τιμηθεί από το Queens College ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Θα τιμηθεί από το Queens College ο Νίκος Χριστοδουλίδης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Greek News USA

Με το Queens College President’s Medal, την υψηλότερη τιμητική διάκριση του Queens College θα τιμηθεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ειδικής τελετής το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, κατά την επίσκεψή του στο ακαδημαϊκό ίδρυμα όπου σπούδασε.

Στον κ. Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στις εργασίες της 78ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, το βραβείο θα απονείμει ο πρόεδρος του Queens College, Frank Wu.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Queens College, καθώς και του Κέντρου Βυζαντινών και Ελληνικών Σπουδών, όπου, μάλιστα, επέστρεψε το 2014 -ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας- για να γιορτάσει μαζί τους τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Χριστοδουλίδης θα παραστεί στη συναυλία που διοργανώνει στο Queens Theatre ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αμερικής σε συνεργασία με άλλους ομογενειακούς φορείς, με τον δημοφιλή ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά για την ενίσχυση του Κέντρου, καθώς και του Hellenic American Project.