Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Κάλαντα από την Χορωδία του Παγκυπρίου

Κάλαντα από την Χορωδία του Παγκυπρίου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ –  

Το καθιερωμένο της Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο με τίτλο «Κάλαντα» θα παρουσιάσει η Χορωδία του Παγκυπρίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στην Αστόρια και προσκαλεί την Ελληνοαμερικανική κοινότητα να το απολαύσει.

Το κονσέρτο είναι με ελεύθερη είσοδο, και όπως μας είπε ο Καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της χορωδίας, Φύτος Στράτης, «το κονσέρτο αυτό είναι μια προσφορά από το Πολιτιστικό τμήμα του Παγκύπριου Συλλόγου Αμερικής για την ομογένεια και την κοινότητα μας. Είναι ένα κονσέρτο για όλη την οικογένεια που θα μας γεμίσει με πολλή αγάπη και θα μας προετοιμάσει για την γέννηση του Θεανθρώπου, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα».

Μαζί με τους χορωδούς, συμπράττουν για άλλη μια φορά οι ταλαντούχοι σολίστες Αγγελική Ψώνη, Αριάδνη Αννα, Δημήτρης Μιχαήλ, Δημήτρης Μπονάρος, Όλγα Ξανθοπούλου, Χρίστος Αλεξάνδρου, Χρύσα Πατρίδου. Στις αφηγήσεις ο ηθοποιός Θοδωρής Πετρόπουλος και σε μία ιδιαίτερη συμμετοχή η πιανίστα και συνθέτρια Αθηνά Αδαμοπούλου.