Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Ορκωμοσία της νέας Εφορείας του St. Michael’s Home

Ορκωμοσία της νέας Εφορείας του St. Michael’s Home

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ – Photo: GOA/Dimitrios Panagos

Την ορκωμοσία της νέας Εφορείας του Οίκου Ευγηρίας “Αρχάγγελος Μιχαήλ” τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου στο παρεκκλήσι του Αποστόλου Παύλου στην Ιερά Αρχιεπισκοπής. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τον επί 26 χρόνια διευθυντή του ιδρύματος, Επίσκοπο Φασιανής κ. Αντώνιο, για την πολύχρονη υπηρεσία του και την προσφορά του στο γηροκομείο και τους τροφίμους του και του δώρισε ένα εγκόλπιο. Αναγνώρισε επίσης την αφοσιωμένη υπηρεσία των Εφόρων τους οποίους και συνεχάρη λέγοντας πως “η αγάπη είναι το κίνητρο πίσω από τις προσπάθειές τους.

Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Αντώνιος επισήμανε πως υπήρξαν δραστικές αλλαγές στο Καταστατικό του ιδρύματος πέρυσι και πως ο Αρχιεπίσκοπος διορίζει τα εννέα από τα 20 μέλη του συμβουλίου.

Τόνισε ακόμα ότι “Θεού θέλοντος οι εργασίες στις νέες εγκαταστάσεις του γηροκομείου στο Uniondale του Λονγκ Αϊλαντ θα ολοκληρωθούν την άνοιξη του 2024”. 

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον π. Ιωάννη Λαρδά.

Τα μέλη της νέας Εφορείας είναι: Τζένιφερ Constantin, Ελένη Κωνσταντινίδη, Σπύρος Δογκάρης, Νικήτας Δρακωτός, Warren Herz, Εμμανουήλ Κράτσιος, Ευθαλία Κατού, Σάββας Κωνσταντινίδης, Πίτερ Λάμπρος, π. Ιωάννης Λαρδάς, δρ Τζέιμς Λώλης, Αντωνία Μάκκου, Ντην Μιχάλτσης, Χάιδω Μιχάλτση, π. Πίτερ Ορφανάκος, Μαρία Σκιαδά, Νικόλας Τζαρτζάλης και Σταματική Βαλιώτη.