Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Παγκύπριος θρηνεί την απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου

Ο Παγκύπριος θρηνεί την απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στην οικογένεια του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής ο θάνατος σήμερα του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος κατά το παρελθόν όχι μόνο αγωνίστηκε με τη φανέλα των NY Pancyprian Freedoms αλλά διετέλεσε και προπονητής τους.

Οδήγησε μάλιστα την ομάδα στην κατάκτηση τριών εθνικών πρωταθλημάτων [1980,1982 και 1983] καθώς και στους ημιτελικούς της CONCACAF.

“Οι ΝΥ Pancyprian Freedoms θρηνούν την απώλεια του Μίμη Παπαϊωάννου”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής και της ΠΣΕΚΑ, Φίλιπ Κρίστοφερ, και προσθέτει:

“Σήμερα θρηνούμε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας, τον Μίμη Παπαϊωάννου.

Ο Μίμης έχει διατελέσει παίκτης και προπονητής της New York Pancyprian Freedoms από το 1979 μέχρι το 1985 και κατέκτησε με την ομάδα μας τρία εθνικά πρωταθλήματα ενώ την οδήγησε και στους ημιτελικούς της CONCACAF.

Τιμούμε τη ζωή και τα επιτεύγματά του και εκφράζουμε εγκάρδια συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μαρία και στις δύο κόρες του.

Ενέπνευσε αμέτρητους νέους, άνδρες και γυναίκες, να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να διατηρήσουν μέσω του αθλητισμού τα ιδεώδη και τις αξίες του Ελληνισμού.

Αιωνία του η μνήμη”.