Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Χρυσό” τρίποντο με Ντιτζανί η Δόξα (2-1 την ΠΑΕΕΚ)

“Χρυσό” τρίποντο με Ντιτζανί η Δόξα (2-1 την ΠΑΕΕΚ)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Νίκη μετά από 2,5 μήνες για την Δόξα που ήταν η νικήτρια στο Μακάρειο, στον αγώνα απέναντι στη ΠΑΕΕΚ για την 11η αγωνιστική και παίρνει βαθμολογική ανάσα ανοίγοντας την ψαλίδα από τη σημερινή αντίπαλο στους τρείς βαθμούς.

Η ΠΑΕΕΚ είχε την καλύτερη εικόνα και τη κατοχή για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά η Δόξα ήταν αυτή που πήρε την ουσία με τα γκολ των Σαντίκ και Ντιντζανί.

Η Δόξα στο πρώτο της ανέβασμα κέρδισε ένα κόρνερ που είχε ως αποτέλεσμα το πέναλτι για χέρι του Μασέλο μέσα στη περιοχή. Ο Σαντίκ ανάλαβε την εκτέλεση του και στο 18’ έκανε το 1-0 νικώντας τον Πρόσεκ.

Δεν κράτησε πολύ η χαρά για τους φιλοξενούμενους αφού λίγα λεπτά μετά η ΠΑΕΕΚ μετά από εκτέλεση κόρνερ κέρδισε και αυτή πέναλτι για κράτημα του Λαφράνς στον Έσελινγκ. Ο Μπάμπιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 23’ μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Χρυσή αλλαγή αποδείχθηκε ο ΝτιτζανίΑνανέ για τον Κώστα Σακκά που μπήκε στο 60’ και ένα λεπτό αργότερα έδωσε ξανά προβάδισμα για τη Δόξα και έγραψε το 1-2. Ο Στυλιανού έκανε τη σέντρα στη περιοχή που βρήκε τον Σαντίκ έκανε αυτός τη πρώτη κεφαλιά που κατέληξε στον Ντιτζανί και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα.

ΠΑΕΕΚ (Σεργίδης): Πρόσεκ, Μασέντο (88′ Ορ), Έσελινγκ, Ντιας, Σουμαόρο (78′ Κωμοδίκης), Δημητρίου, Νάντο (78′ Τίμερμανς ), Χαραλάμπους (70′ Καπαρτής), Ενόχ, Μπάμπιτς, Κούρος

ΔΟΞΑ (Σακκάς): Σισκόφσκι, Αντενόν, Ασαμόα, Σαντίκ, Οικονομίδης (60′ Ντιντζανί), Λαφράνς, Μπαλντέ (90′ Χριστοφή), Αντάμοβιτς (60′ Τραιτσέφσκι), Στυλιανού, Μέσκα (81′ Καραμανώλης) , Σάσι (81′ Καλλής)

Σκόρερ:  23′ Μπάμπιτς (πεν), 18′ Σαντίκ (πεν) , 61′ Ντιτζανί