Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Επέτειος με βραβεύσεις για το Ελληνικό Κογκρέσο Αμερικής

Επέτειος με βραβεύσεις για το Ελληνικό Κογκρέσο Αμερικής

ΑΣΤΟΡΙΑ, ΝΥ – GreekNews USA

Την 8η επέτειο από την ίδρυσή του θα γιορτάσει το Ελληνικό Κογκρέσο Αμερικής [Hellenic Congress of America] στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί με το βραβείο «Hellenic Community Excellence Award» ο ιστορικός Σύλλογος Αρκάδων «Γέρος του Μωριά», η έδρα του οποίου, το «Αρκαδικό Σπίτι» στην Αστόρια φιλοξενεί μέχρι σήμερα τις συνεδριάσεις του Ελληνικού Κογκρέσου.  

Θα τιμηθούν ακόμα, με το «Hellenic Leadership Award», ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου “Γέρος του Μωριά”, Χρήστος Βουρνάς, και ο πρόεδρος του επίσης Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια», Δήμος Σιώκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ελληνικού Κογκρέσου Αμερικής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα προσφερθεί γεύμα στους συμμετέχοντες.

Καλεί δε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν για κρατήσεις θέσεων με την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Θεοδώρα Αμπαζή, στο (678) 608-7967, ή τον Δημήτρη Φίλιο στο (917) 202-6376 ή τέλος την Ευαγγελία Ζήνωνος στο (718) 640-5965.