Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ H βασιλόπιτα του Συνδέσμου Φίλων του Παναθηναϊκού “Panatha USA”

H βασιλόπιτα του Συνδέσμου Φίλων του Παναθηναϊκού “Panatha USA”

Photos: © GANP/Dimitrios Panagos

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ –  Greek News USA

Με την ευχή η ομάδα τους να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων του Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης “Panatha USA” έκοψαν το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου, στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟ, την βασιλόπιτά τους στη λέσχη του συνδέσμου στην Αστόρια.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο ιστορικός Αλέξανδρος Κιτρόεφ, καθηγητής του Haverford College και συγγραφέας του βιβλίου “Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!: 100 χρόνια ελληνικής ιστορίας, 1908-2008” και το φλουρί έπεσε στο Δημήτρη Καραθανάση, μέλος του συνδέσμου, ο οποίος έλαβε ως δώρο την πεντάστερη φανέλα του Παναθηναϊκού.  

Ο πρόεδρος της “Panatha USA”, Βλάσης Αναστασίου, ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα μέλη που από νωρίς βρίσκονταν στη λέσχη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, και τόνισε πως φέτος ο τίτλος είναι πιο κοντά για την ομάδα τους.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Μπάρδης, αναφέρθηκε στην πορεία της “Panatha USA” στη Νέα Υόρκη, τονίζοντας πως η ομάδα τους εδώ είναι η μοναδική που αποτελείται αποκλειστικά από παίκτες ελληνικής καταγωγής.

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι τη βασιλόπιτα αλλά και την τούρτα που απόλαυσαν τα μέλη της “Panatha USA” προσέφερε η Υπεραγορά “Τιτάν”.