Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Ματαίωση της Πανομογενειακής Συνεδρίασης της 15ης Φεβρουαρίου

Ματαίωση της Πανομογενειακής Συνεδρίασης της 15ης Φεβρουαρίου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ –

Τη ματαίωση της ανοιχτής συνεδρίασης για την προετοιμασία της παρέλασης (Πανομογενειακής) που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια αποφάσισε η Επιτροπή Παρέλασης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, “από σεβασμό στην οικογένεια του Στέλιου Στρουμπάκη, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως την περασμένη Δευτέρα και επειδή το προγραμματισμένο από την οικογένεια προσκύνημα (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, 4:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. στο Γραφείο Τελετών Antonopoulos / Farenga Funeral Home, 38-08 Ditmars Blvd. Astoria, NY 11105) συμπίπτει με την ημέρα και ώρα της Πανομογενειακής”.

Το Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα παραμείνει ανοιχτό αύριο έως τις 8:00 μ.μ. για παροχή πληροφοριών, βοήθεια με τις εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής στην παρέλαση, καταχωρήσεις στο λεύκωμα, διανομή και αγορά λαχείων, κ.λπ. 

Η επόμενη τακτικά προγραμματισμένη ανοιχτή συνάντηση για την Παρέλαση (Πανομογενειακή) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:00 μ.μ. 

Η Επιτροπή καλεί όλους τους ομογενείς να δώσουν το “παρών” στις πανομογενειακές συγκεντρώσεις, τονίζοντας πως “η Παρέλαση είναι υπόθεση όλων”.