Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Ορκίστηκε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Νέας Ιερσέης και ετοιμάζεται για την Παρέλαση

Ορκίστηκε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Νέας Ιερσέης και ετοιμάζεται για την Παρέλαση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – [Φωτογραφίες: Douglas John Photography]

Την ορκωμοσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης με πρόεδρο τον δρα Πάνο Σταυριανίδη τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Απόστολος το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Union της γειτονικής Πολιτείας.

Τον δρα Σταυριανίδη πλαισιώνουν στο συμβούλιο ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος ο Τομ Παπαδημητρίου, στη θέση του αντιπροέδρου για την Κεντρική Νέα Ιερσέη ο Δημήτρης Αρχοντούλης, αντιπρόεδρος για την Βόρεια Νέα Ιερσέη η Δέσποινα Κολοκυθά, αντιπρόεδρος για τις δημόσιες σχέσεις ο Δημήτρης Κοντολιός, γραμματέας ο Βασίλης Κούσιας και ταμίας ο Μηνάς Αντωνίου. Σύμβουλοι έχουν εκλεγεί οι Αγγελική Χιόνη και Νικήτας Ταμπάκης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα μέλη της διοίκησης και εξήρε το έργο που επιτελούν, ενώ τους προέτρεψε να εργαστούν από κοινού και για την επιτυχία της παρέλασης στη Νέα Υόρκη στις 14 Απριλίου.

Κάθε χρόνο η Νέα Ιερσέη, Ομοσπονδία και Ιερά Μητρόπολη, σύλλογοι και κοινότητες, σχολεία και φοιτητικοί οργανισμοί από το κεντρικό και το βόρειο τμήμα της Πολιτείας παρελαύνουν μαζί στην Πέμπτη Λεωφόρο στο κεντρικό Battalion της παρέλασης.

Οι κοινότητες του νότιου τμήματος της Πολιτείας συμμετέχουν στην παρέλαση της Βαλτιμόρης η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου.

Για την καλύτερη ενημέρωση και την προετοιμασία του Ελληνισμού της Νέας Ιερσέης έχει προγραμματιστεί πανομογενειακή συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Μαρτίου στην αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Piscataway.