Home Uncategorized Το Γενικό Προξενείο ανοιχτό ένα Σάββατο το μήνα για την εξυπηρέτηση του...

Το Γενικό Προξενείο ανοιχτό ένα Σάββατο το μήνα για την εξυπηρέτηση του κοινού

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ – GreekNews USA

Ενα πιλοτικό πρόγραμμα που στόχο έχει την  καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού εγκαινιάζει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, το Γενικό Προξενείο -ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο καθημερινό του πρόγραμμα λειτουργίας- θα είναι ανοιχτό για το κοινό ένα Σάββατο το μήνα.

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν σε καθαρά εθελοντική βάση ο Γενικός Πρόξενος και οι λιγοστοί υπάλληλοι που υπηρετούν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη σήμερα.

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την μοναδική ευκαιρία, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσετε το ραντεβού σας, στέλνοντας e-mail στο [email protected].

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους έχουν πλήρως και εγκαίρως υποβάλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το Γενικό Προξενείο υπενθυμίζει ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

https://vimeo.com/user89403671/review/912989532/fa551c829a

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με περιφέρεια δικαιοδοσίας που εκτείνεται στη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ιερσέη, την Πενσυλβάνια και το Κοννέκτικατ, [Πολιτείες με έντονο ελληνικό στοιχείο] αν και αποτελεί την μεγαλύτερη προξενική αρχή της χώρας στον πλανήτη, με τεράστιο όγκο εργασιών, εξακολουθεί ωστόσο να παραμένει υποστελεχωμένο.

Πρόσφατα μάλιστα αποχαιρέτησε τον Πρόξενο, Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί ποιος θα τον αντικαταστήσει.