Home NEW YORK Δεξίωση του Δημάρχου Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμς για την Εθνική Επέτειο

Δεξίωση του Δημάρχου Νέας Υόρκης Ερικ Ανταμς για την Εθνική Επέτειο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ – Την καθιερωμένη δεξίωση προς τιμήν της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας ενόψει της παρέλασης για την 202η επέτειο της Ελληνικής Παλιγγενεσίας, παρέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία, το Gracie Mansion, στο Μανχάτταν, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς.

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, ο Πρόξενος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο πολιτειακός βουλευτής Μάικλ Ταννούσης, o περιφερειακός εισαγγελέας του Μπρούκλυν, Ερικ Γκονζάλες, και ο επίτιμος τελετάρχης Τζον Κατσιματίδης με τη σύζυγό του Μάργκο, η δήμαρχος της Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, στελέχη του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλλά και εκλεκτοί επιχειρηματίες από το χώρο της Ομογένειας, όπως ο Στηβ Ζερβούδης και ο Στέφανος Τενέδιος, ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ξανά -για πρώτη φορά μετά την πανδημία- εντός της δημαρχιακής κατοικίας.

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν και φέτος η παρουσία των ομογενών αστυνομικών και πυροσβεστών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης την οποία παρουσίασε ο π. Ευγένιος Πάππας, ιερατικώς προϊστάμενος των Τριών Ιεραρχών στο Μπρούκλυν, τιμήθηκαν -μεταξύ άλλων- από τον Δήμαρχο ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης, Φίλιπ Κρίστοφερ, η δικηγόρος Μαρία Μάρκου, ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Γεμεντζόπουλος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σταυρόπουλος, η Μαρία Καλογέρου, η εκπαιδευτικός Κατερίνα Τσαμασίρου, και ο δικηγόρος Γκρέγκορι Μίτσελ.