Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα από την Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας

Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα από την Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αχιλλέας Λυγγέρας, Κώστας Μάστορας και Γιάννης Στρουμπάκης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου η συνέντευξη Τύπου των μελών της Ανεξάρτητης Εξελεγκτικής Επιτροπής που διενεργεί τους τελευταίους μήνες έλεγχο στα οικονομικά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Με μια πρόσκληση η οποία συνυπογράφεται από τους συμπροέδρους της Επιτροπής, Κώστα Μάστορα και Γιάννη Στρουμπάκη, η Επιτροπή καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και ολόκληρη την Ομογένεια, για ενημέρωση “εφ’ όλης της ύλης”, συμπεριλαμβανομένων και των ευρημάτων του ατελούς, όπως επισημαίνει, οικονομικού ελέγχου που έχει διενεργήσει και από τον οποίο, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, έχουν εντοπιστεί σοβαρές παρατυπίες.

Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

“Η Διευρυμένη Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, σας προσκαλεί στην ανοικτή για την Ομογένεια συνέντευξη Τύπου, που θα δώσουμε εφ’ όλης της ύλης, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων του ατελούς οικονομικού ελέγχου της Ομοσπονδίας, στο κτίριο του Συλλόγου Μίνωα, 22-27 33rd St., Astoria, N.Y., στις 31 Οκτωβρίου (Δευτέρα) και ώρα 7:00 μ.μ. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσέλευσή σας”.