Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Τα παιδιά έψαλαν τα Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο

Τα παιδιά έψαλαν τα Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – [Φωτογραφίες: GOA/ Brittainy Newman]

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στο Μανχάτταν το πρωί της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου από τις φωνές των μικρών μαθητών και των μαθητριών των Ημερήσιων Ελληνο-Αμερικανικών σχολείων της Νέας Υόρκης που έψαλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στη διάρκεια μιας όμορφης και ζεστής γιορτής.

Συμμετείχαν οι μαθητικές Χορωδίες του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, του Σχολείου «Αργύριος Φάντης» των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλυν, του Ελληνο- Αμερικανικού Ινστιτούτου (G.A.I.) στο Μπρονξ, του Σχολείου DGK του Τιμίου Σταυρού Μπρούκλυν και του Σχολείου του Αρχιεπισκοπικού Καθεδρικού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάτταν.

Τα παιδιά που έφτασαν στην Αρχιεπισκοπή συνοδευόμενα από δασκάλους τους, ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο για τις άγιες μέρες που πλησιάζουν και αυτός, ευχαριστώντας τους αναφέρθηκε στο μήνυμα των Χριστουγέννων και τους μοίρασε δώρα.

Τους μικρούς μαθητές χαιρέτισε και ο διευθυντής του Γραφείου Ελληνικής Παιδείας, δρ Αναστάσιος Κουλαρμάνης, ενώ παρών ήταν και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος.