Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το δις εξαμαρτείν για την Ανόρθωση (2-2 με Φλόρα)

Το δις εξαμαρτείν για την Ανόρθωση (2-2 με Φλόρα)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Φλόρα Ταλίν και Ανόρθωση στην Εσθονία, για την 4η αγωνιστική του Europa ConferenceLeague. Οι Εσθονοί, όπως και στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων στο ΓΣΠ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά στο δεύτερο μέρος έφεραν τα κάτω-πάνω, ισοφαρίζοντας σε 2-2, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον δεύτερο βαθμό που μάζεψε στους ομίλους η ομάδα της Αμμοχώστου, παραμένει στην 4η θέση, ενώ από το ισόπαλο αποτέλεσμα καρπώθηκε 166.000 ευρώ.

Στο 28ο λεπτό ο Ουάρντα μοίρασε εξαιρετική μπαλιά στον Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Ίγκονεν και με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ουάρντα έδωσε πάσα στον Κατσαράβα εντός περιοχής και ο Γεωργιανός βρήκε τον Πόποβιτς, που με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των Εσθονών για το 0-2.

Στο 55′ η Φλόρα κατάφερε να μειώσει στο σκορ με σουτ του Σάπινεν.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζενιόβ με κεφαλιά έγραψε το 2-2.

Oι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΦΛΟΡΑ (Γιούργκεν Χεν): Ίγκονεν, Λίλαντερ (56′ Χούσερ), Πουργκ, Κουσκ, Καλάστε (46′ Λούκα), Πομ, Βασίλιεφ, Σόμετς, Ζενιόφ (80′ Αλίκου), Ογιάμα (90’+1 Μίλερ), Σάπινεν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τιμούρ Κετσπάγια): Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης (46′ Αραγιούρι), Αντωνιάδης, Αβραάμ (62′ Κορέια), Χριστοφή (62′ Ντελετιτς), Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Ουάρντα, Πόποβιτς (81′ Χριστοδουλόπουλος), Κατσαράβα.

Σκόρερ: Σάπινεν 55′, Ζενιόφ 58′ / Χριστοφή 29′, Πόποβιτς 33′