Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ O διαιτητής έκλεψε τη… Βασιλεία από την Ομόνοια (1-1)

O διαιτητής έκλεψε τη… Βασιλεία από την Ομόνοια (1-1)

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ομόνοια και Βασιλεία στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA ConferenceLeague. Oι πράσινοι, αν και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, οι Ελβετοί το έφεραν στα ίσα στην επανάληψη του αγώνα, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται στο τέλος από ένα βαθμό.

Κεφάλι στο σκορ ευτύχησε να πάρει η Ομόνοια απέναντι στη Βασιλεία με τον Ανδρόνικο Κακουλή, στο 16′.

Συγκεκριμένα, ο Κακουλλής μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκόμεθ, τρύπησε στη μεγάλη περιοχή και με μαγικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ελβετών για το 1-0.

Ένα λεπτό ήταν αρκετό για να αποδειχθεί στη συνέχεια καταστροφικό για την Ομόνοια.Αρχικά, στο 57′ ο Ταβάρες έκανε καθαρό φάουλ για πέναλτι εντός περιοχής στον Κακουλή, με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά, χωρίς να δείχνει την άσπρη βούλα.

Στην αντεπίθεση, οι Ελβετοί με τον Μιλάρ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο (46′ Ουζόχο), Ψάλτης, Χούμπουτσαν, Παναγιώτου (15′ Λανγκ), Κίκο, Χαραλάμπους (67′ Ντίσκερουντ), Γκόμεθ, Ζαχαρίου, Ατιέμγουεν (46′ Τζιωνής), Κακουλλής (81′ Λοίζου), Ντούρις.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Πάτρικ Ράμεν): Λίντνερ, Λανγκ, Τσούμερτ, Πέλμαρτ, Ταβάρες (61′ Πετρέτα), Κασάμι (46′ Παλάσιος), Μπέργκερ (46′ Μάλες), Φράι, Ντογιέ (55′ Τζοέλσον), Μίλαρ (85′ Στόκερ), Καμπράλ.

Σκόρερ: Κακουλλής 16′ / Μιλάρ 57′.