Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Το δώρο του Κουτσούμπα στον Πρόεδρο του Συνδικάτου της Amazon

Το δώρο του Κουτσούμπα στον Πρόεδρο του Συνδικάτου της Amazon

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ –

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας είχε «εγκάρδια συνάντηση με τον Chris Smalls, πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Amazon, και τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου, που τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα την Παρασκευή στα γραφεία του Σωματείου στο Staten Island», σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του κόμματος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε δώρο στον πρόεδρο του συνδικάτου ένα βιβλίο για τον κομματικό επαναστατικό Τύπο από τα χρόνια που το ΚΚΕ ήταν παράνομο, καθώς και ένα αντίγραφο αγγειοπλαστικής από την αρχαία Ελλάδα. Ο Chris Smalls αστειευόμενος είπε ότι θα βρει κάποιον να του μεταφράσει το βιβλίο.

ΒΙΝΤΕΟ

Αλληλεγγύη στο Αμερικανικό Φοιτητικό Κίνημα

Εμείς ήρθαμε στις ΗΠΑ και την Νέα Υόρκη για να συζητήσουμε με τα συνδικάτα και με τους Έλληνες εργαζόμενους και φοιτητές που αγωνίζονται. Πριν πήγαμε στο Κολούμπια, όπου υπάρχει εξέγερση στα πανεπιστήμια και σήμερα γίνεται κινητοποίηση στην Ελλάδα. Οι φοιτητές πάνε στην αμερικανική πρεσβεία ως αλληλεγγύη στον αγώνα.

Πρόεδρος Συνδικάτου: Οι Άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Amazon

Από την πλευρά του, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ανάφερε ότι «είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνετε με το συνδικάτο και εσύ προσωπικά αλλά και συλλογικά. Εμείς μελετάμε και την πείρα σας στην Ελλάδα».

Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος του συνδικάτου είπε ότι η Amazon είναι μια διεθνή εταιρία που αργά η γρήγορα θα αναπτύξει την παρουσία της και στην Ελλάδα και κάλεσε τον κόσμο να είναι προετοιμασμένος για να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή.

Για τις τελευταίες εξελίξεις και τα τελευταία γεγονότα από την Ουάσιγκτον μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο YouTube

youtube.com/c/PKas?sub_confirmation=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here