Home Uncategorized Το Σάββατο ο διαγωνισμός για την «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία»

Το Σάββατο ο διαγωνισμός για την «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία»

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ – GreekNews USA

Με το διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 203ης επετείου της Ελληνικής Παλιγγενεσίας οι οποίες θα κορυφωθούν με την μεγαλειώδη παρέλαση του Ελληνισμού της τριπολιτειακής περιοχής στην 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν την Κυριακή 14 Απριλίου.

Τον τίτλο της «Miss Greek Independence» που έχει καθιερωθεί από τα τέλη της δεκαετίας του ’50, θα διεκδικήσουν συνολικά εννέα υποψήφιες.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο θέατρο «Θέσπις» του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στην Αστόρια και θα ξεκινήσει στις 2 μμ.

Κατά την τακτική πανομογενειακή συγκέντρωση στο Σταθάκειο Κέντρο την Πέμπτη 28 Μαρτίου, η συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως, Νομική Καστανά, η οποία έχει και την οργανωτική ευθύνη του διαγωνισμού, μίλησε για την προετοιμασία της εκδήλωσης και ευχαρίστησε -μεταξύ άλλων- τους κυρίους Γιώργο Γεωργόπουλο και Δημήτριο Παλιούρα για την προσφορά δωρεών προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της εκδήλωσης.   

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση.