Home ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ “Top Woman” η νέα Μις Ανεξαρτησία, Κατερίνα Καρανδρίκα, σύμφωνα με Ελληνικές ιστοσελίδες

“Top Woman” η νέα Μις Ανεξαρτησία, Κατερίνα Καρανδρίκα, σύμφωνα με Ελληνικές ιστοσελίδες

Η νικήτρια του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Ανεξαρτησίας, η 19χρονη Κατερίνα Καρανδρίκα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – του Φώτη Παπαγερμανού

                   [Φωτογραφίες: ETA PRESS]

Η αγωνία του κοινού είχε φτάσει στο κατακόρυφο, καθώς λίγο μετά τις 4, το Σάββατο 30 Μαρτίου, οι κριτές του διαγωνισμού για την ανάδειξη της “Μις Ανεξαρτησία 2024” έδειξαν στα χαρτιά τους ισοπαλία.

Η υπεύθυνη του διαγωνισμού κ. Νομική Καστανά ανακοίνωσε οτι δύο από τις διαγωνιζόμενες θα κληθούν να απαντήσουν εκ νέου σε μια επιπλέον ερώτηση η οποία και θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ετσι κι έγινε.

Η Μις Ανεξαρτησία, η Α’ Αναπληρωματική και οι κοπέλες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη της κριτικής Επιτροπής.

Νικήτρια στην “εκτός προγράμματος” ερώτηση, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή αναδείχθηκε η 19χρονη Κατερίνα Καρανδρίκα, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο “Σεντ Τζονς” απο το Νιού Τζέρσεϊ. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Καρπενήσι.

Η έτερη συνυποψήφια, η Ελένη Τσιούρη, αναδείχθηκε Α’ αναπληρωματική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο διαγωνισμός μεταφέρθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά, ορισμένες προβεβλημένες Ελληνικές ιστοσελίδες (www.eirinika.gr) φιλοξένησαν τα αποτελέσματα,  χαρακτηρίζοντας την νικήτρια ως “Τοπ Γούμαν“.

Στο διαγωνισμό γνώσεων και λιγότερο εμφάνισης και ομορφιάς, πήραν μέρος συνολικά έντεκα (11) κοπέλες και έπρεπε να απαντήσουν σε τέσσερεις (4) ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου, τέσσερεις (4) ερωτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου και μια ερώτηση κρίσεως.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν πέντε Ομογενείς και ανάμεσα τους τρείς γυναίκες.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμἀτων η νικήτρια του διαγωνισμού, η “Μις Ανεξαρτησία 2024”, Κατερίνα Καρανδρίκα,
ποζάρει στον φακό μαζί με τον πατέρα της, Αθανάσιο Καρανδρίκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τσέρμαν της επιτροπής Παρέλασης κ. Φίλιπ Κρίστοφερ έπρεπε να παραστεί σε άλλη εκδήλωση το ίδιο απόγευμα και για αυτό η ώρα έναρξης του διαγωνισμού, άλλαξε για τις 2 το μεσημέρι, ενω αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινούσε στις 4 το απόγευμα.

Ωστόσο τόσο οι γονείς όσο και οι λοιποί καλεσμένοι ήταν εκεί για να συμπαρασταθούν στις διαγωνιζόμενες.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν η δασκάλα κ. Αθανασία Φίλιου, η Επιχειρηματίας και Φιλάνθρωπος κ. Ελένη Ψαρά, η Φαρμακοποιός κ. Τζούλια Κοκόση (που είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ανεξαρτησίας το 2017) , ο κ. Γιάννης Στρουμπάκης και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Φίλιος. Στην γραμματεία της εκδήλωσης βοήθησε η  κ. Σπυριδούλα Τσουκαλά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων στις υπόλοιπες κοπέλες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Στην απονομή συνέβαλε και η περσινή νικήτρια του Διαγωνισμού η Χριστίνα Ζαραφοπούλου.

Η νέα Μις Ανεξαρτησία (2024) Κατερίνα Καρανδρίκα, παρέλαβε την σκυτάλη απο την Χριστίνα Ζαραφοπούλου, (Μις Ανεξαρτησία 2023).

Όλες οι κοπέλες θα παρελάσουν στο άρμα της Μις Ανεξαρτησία που είθισται να ανοίγει την παρέλαση.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Αρετή Γιοβάνου στο πιάνο και ο Αλκης Καραντινός στο τραγούδι.

Το τίτλο της δεύτερης επιλαχούσας πήρε η Ελέιν Παναγιώτα Πούλου.

Ανάλογα με την καταγωγή τους, πήραν τίτλο και οι υπόλοιπες κοπέλες. Ετσι η Σταματούλα Φυγετάκη αναδείχθηκε “Μις Δωδεκάνησα”, η Αλεξάνδρα Γκέλμπ (Μις Αρκαδία), η Ουρανία Μπόζου (Μις Πιερία), Η Φωτεινή Ποταμούση (Μις Αίγιο), η Μαρία-Αννα Θεοδωρέλου (Μις Πελοπόννησος), η Νικολέτα Αρλότα (Μις Ολυμπία), η Αριάννα Σιουτοπούλου (Μις Μακεδονία) και η Τζένη Ντάσκα (Μις Αθήνα).

Μετά το πέρας του διαγωνισμού παρατέθηκε δεξίωση για το κοινό και τις οικογένειες των διαγωνιζομένων.

Στην διάρκεια της δεξίωσης η νέα Μις Ανεξαρτησία έκοψε μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες ενα κέικ που ήταν ζωγραφισμένο με την ελληνική σημαία.

Ενα μπουκέτο γεμάτο χαμόγελα, με τις υποψήφιες του διαγωνισμού για την ανάδειξη της “Μις Ανεξαρτησία” με την νικήτρια Κατερίνα Καρανδρίκου, μπροστά απο το κέικ που ετοίμασε η διοργανωτική επιτροπή προς τιμή τους.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here