Home ΑΜΕΡΙΚΗ Αποφοίτηση 8ης τάξης του Hellenic Classical Charter School

Αποφοίτηση 8ης τάξης του Hellenic Classical Charter School

ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ. Αλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για το Hellenic Classical Charter School στο Μπρούκλυν με την τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης που έγινε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το πρωί της Πέμπτης 24 Ιουνίου στο κατάμεστο γυμναστήριο του σχολείου.

Σαράντα εννέα μαθητές έλαβαν τα απολυτήριά τους και θα φοιτήσουν από το Σεπτέμβριο στα λύκεια που δήλωσαν ως πρώτη τους επιλογή, ορισμένα από τα καλύτερα στη Νέα Υόρκη.

Στο καλωσόρισμά της η προϊσταμένη Διεύθυνσης των Hellenic Classical Charter Schools στο Μπρούκλυν και το Στάτεν Αϊλαντ, Χριστίνα Τεττόνη, συνεχάρη τους μαθητές για τις άριστες επιδόσεις τους, τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν και τους γονείς για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.

“Ηρθατε στο σχολείο αυτό μικρά παιδιά και φεύγετε έφηβοι με γνώσεις, εφόδια και ήθος. Θα μου λείψει το καθημερινό σας χαμόγελο, ο ενθουσιασμός σας, η ζωντάνια σας και ενέργειά σας. Είμαι βέβαιη ότι θα γίνεται άξιοι πολίτες και θα συμβάλλετε με τον τρόπο σας, ώστε ο κόσμος να γίνει καλύτερος για όλους. Το σχολείο σάς έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το νέο σας ταξίδι”, ανέφερε η κ. Τεττόνη, υπενθυμίζοντας στα παιδιά ότι το HCCS “θα είναι πάντα το σπίτι και η οικογένειά σας”.

Η διευθύντρια, Νατάσα Καμπάν συνεχάρη τους μαθητές που κατάφεραν να προσαρμοστούν με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις της πανδημίας, να τις προσπεράσουν με τη βοήθεια και των δασκάλων τους και να πετύχουν. “Στο μέλλον θα κοιτάζουμε πίσω σ’ αυτή τη χρονιά και θα θυμόμαστε πώς εργαστήκαμε όλοι μαζί και βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο”, είπε και ευχήθηκε στα παιδιά καλή τύχη και να είναι πάντα χαρούμενοι.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Δασκάλων (PTA), Τζόυς Κρουζ, συνεχάρη τους μαθητές για την αποφοίτησή τους και ευχαρίστησε όλες τις οικογένειες για τη βοήθεια που παρέχουν στο έργο του συλλόγου και του Σχολείου.

Η επικεφαλής της διοίκησης των δύο HCCS, Τζόυ Πετράκου, δεν έκρυψε την υπερηφάνεια της για την Τάξη του 2021 και παρότρυνε τους μαθητές να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για το καλύτερο, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να προσφέρουν πίσω στην κοινότητά τους.

Με ευχές και νουθεσίες αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους οι δάσκαλοι της 8ης τάξης, ενώ ο πρόεδρος της Εφορείας του HCCS, Τσαρλς Καπετανάκης, τους ευχήθηκε καλή τύχη και τους υπενθύμισε ότι το σχολείο τους θα είναι πάντα εκεί και θα τους περιμένει.

Στις ομιλίες τους οι αριστεύσασες μαθήτριες, Ιωάννα Κατσαρού και Δήμητρα Τσίρια, μίλησαν με αγάπη και νοσταλγία για τα μαθητικά τους χρόνια στα θρανία του HCCS και ευχαρίστησαν τους δασκάλους για όλα όσα τους έχουν διδάξει και τους γονείς τους για την αγάπη και τις θυσίες που έχουν κάνει για να τις μεγαλώσουν.

Κεντρικός ομιλητής της τελετής ήταν ο  βραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, George O’Connor, o οποίος συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες τους, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν την προσπάθεια για να κατακτήσουν τα όνειρά τους.