Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Κυρία” στο ραντεβού της πήρε το διπλό η Ανόρθωση από την Ομόνοια

“Κυρία” στο ραντεβού της πήρε το διπλό η Ανόρθωση από την Ομόνοια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Σπουδαία νίκη πέτυχε εκτός έδρας η Ανόρθωση, που κέρδισε με 1-0 την Ομόνοια στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. H ομάδα της Αμμοχώστου, ευτύχησε να πάρει το τρίποντο, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κατσαράβαστο 37′ και πλέον επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερος πονοκέφαλος επικρατεί στις τάξεις των πρασίνων, καθώς το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, φέρνει άπαντες στην ομάδα με την πλάτη στον τοίχο.

Μετά από αυτή τη νίκη, η Κυρία σκαρφαλώνει στους εννέα βαθμούς και προσωρινά στην 7η θέση και προσπερνά με αυτό τον τρόπο τους πράσινους που βρίσκονται στην 9η θέση με επτά βαθμούς.

Κεφάλι στο σκορ ευτύχησε να πάρει στο 37′ η Ανόρθωση με τον Κατσαράβα. Συγκεκριμένα, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Χριστοδουλόπουλος γύρισε στην περιοχή και αφού ο Ουάρντα δεν κατάφερε να τελειώσει όπως ήθελε το πλασέ του, ο Κατσαράβα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα για το 0-1.

Την μπάλα στα δίχτυα έστειλε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι η Ανόρθωση, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Συγκεκριμένα, στο 52′, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνο, με κεφαλιά του Ρισβάνη μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Χριστοδουλόπουλου.Μέσα από την επαναληπτική προβολή, διαφάνηκε ότι όντως ο Ρισβάνης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και έτσι ορθώς ακυρώθηκε το γκολ.

Οι πράσινοι στη συνέχεια, αν και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, δεν κατάφεραν ποτέ να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέτζιακς, Σέχου (75΄ Ψάλτης), Λανγκ, Γιούστε, Μπασιρού (81΄ Παναγιώτου), Γκόμεθ (58΄ Παπουλής), Μιξ, Ζαχαρίου (58΄ Ατιέμγουεν),  Λοϊζου, Τσέποβιτς (81΄ Κακουλλής).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (T. Kετσπάγια): Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Λάζαρος (82΄ Ρουσιάς), Κατσαράβα (64΄ Αντωνιάδης), Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ντέλετιτς (76΄ Χριστοφή), Ουάρντα (82΄ Αβραάμ).