Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ορατότης μηδέν και διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Ορατότης μηδέν και διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια διεκόπη λόγω πυκνής ομίχλης. Μετά από 17 λεπτά παιχνιδιού, ο Βασίλης Δημητρίου το διέκοψε για πρώτη φορά, στο 20′ επέστρεψαν όλοι στο γήπεδο, όμως ο διαιτητής το διέκοψε ξανά. Πήγε στα αποδυτήρια για 20 λεπτά και αφού δεν άλλαξε κάτι αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Το σκορ ήταν στο 0-0 και σύμφωνα με την προκήρυξη θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η ΚΟΠ.

Όση ώρα διεξήχθη παιχνίδι, στα 17 λεπτά δηλαδή, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερα στο πρώτο πεντάλεπτο, επισκέφτηκε επικίνδυνα την περιοχή των πρασίνων δύο φορές, μία με σέντρα του Κβιλιτάια που δεν αξιοποιήθηκε (2′) και άλλη μία με σουτ του Οκριασβίλι που δεν δυσκόλεψε τον Ουζόχο (4’). Μετά, ανέλαβε τα ηνία η Ομόνοια και είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λοΐζου στο 7′, ενώ και 10′ μπήκε ο Παπουλής απειλητικά στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόντραρε στον Καρώ.

Στο διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο πρόλαβε να αντικρίσει κίτρινη κάρτα ο Γκόμεθ για φάουλ με το χέρι στο πρόσωπο του Οκριασβίλι. Είναι η τρίτη κάρτα του Ισπανού στο πρωτάθλημα και θα χάσει ένα από τα επόμενα ματς (ΑΕΛ, ΑΕΚ).

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Βινίσιους, Σαβιτς, Καρώ, Τσεπάκ, Λουντέμο, Σατσιάς, Σαμπάλα, Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

ΟMONOIA (Χένινγκ Μπεργκ): Ουζόχο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέτσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνή, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: –  Γκόμεθ (3η)